Jomo Food Service - T: (0493) 31 21 51 - E: info@jomofood.nl

BBQ specialiteiten

Volledig verzorgde ambachtelijke BBQ’s

Wij verzorgen uw barbecue compleet en goed met kwaliteitsproducten uit eigen slagerij. Omdat wij de producten zelf bereiden, kunnen wij u de optimale kwaliteit, smaak en malsheid garanderen. Wij werken uitsluitend met zeer professionele apparatuur. De pakketprijzen zijn vanaf 9 bestelde pakketten voor het totaal van de vleesproducten inclusief alle toebehoren en apparatuur. De bezorging in koeltassen, het gas en de reiniging zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf 15 pakketten krijgt u ook een au bainMarie in bruikleen. Bij minder dan 9 pakketten leveren wij evt apparatuur en/of borden en bestek tegen meerprijs.

Heeft u nog vragen; wij staan u graag te woord.

BBQ pakketten

Wij werken met verschillende standaard BBQ-pakketten. Kunt u geen keuze maken uit de pakketten die wij aanbieden, neem dan contact met ons op om uw eigen pakket samen te stellen.

Wok pakket

Als alternatief op de barbecue pakketten. Ook bij dit pakket maakt u zelf de keuze uit verschillende soorten vlees/vis.

Extra te bestellen

Als aanvulling op uw barbecue- of wokpakket.

Kwaliteit

Wij staan 100% achter onze producten.

Eerlijke prijzen

Grote groepen betalen bij ons automatisch een lagere prijs. Vanaf 50 personen halen wij de apparatuur en afwas gratis op.

Advies op maat

Wilt u verschillende mogelijkheden combineren of twijfelt u over de hoeveelheid die u nodig heeft? Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Bestellen barbecue-service

Reserveren van apparatuur is alleen nodig voor groepen vanaf 30 personen en binnenbarbecues. Uw barbecue graag uiterlijk op woensdag bestellen voor levering in het weekend, zodat wij voor een perfect eindproduct garant kunnen staan. Het definitief aantal personen kunt u donderdags voor 12.00 uur nog wijzigen. Wij vragen u om de apparatuur terug te brengen, maar voor de afwas en reiniging zorgen wij. Vanaf 50 pakketten wordt alles gratis opgehaald.